Όλες οι επιστροφές προϊόντων πρέπει να γίνονται μέσω της φόρμας, ενώ κατά την αποστολής τους θα πρέπει να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής.

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι συσκευασμένα το κάθε ένα ξεχωριστά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υποστούν ζημιά κατά την μεταφορά τους.

Προϊόντα που αποστέλλονται χωρίς μια τυπική συσκευασία που να τα προστατεύει, δεν θα γίνονται δεκτά.

Θα πρέπει να μας στείλετε τα RMA προϊόντα, με όλα τα παρελκόμενα και αξεσουάρ τους, καθώς και τη συσκευασία τους.

Οι επιστροφές γίνονται στο Service μας Πύρρου 9, 41335, Λάρισα με χρέωση μεταφορικών του πελάτη.

Αν λείπει ένα εκ των παραπάνω, ή αν δεν έχετε καταχωρήσει την επιστροφή μέσω της φόρμας RMA, το RMA δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Αφού το παραλάβουμε θα γίνει έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα για να διαπιστωθεί το πρόβλημα του προϊόντος που αναφέρετε. Εάν το προϊόν επιδέχεται επισκευής, τότε το επισκευάζουμε και σας το αποστέλλουμε με την επόμενη παραγγελία σας.

Εάν το προϊόν δεν επιδέχεται επισκευής, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας (αντικατάσταση / πίστωση). Σε περίπτωση αντικατάστασης τα μεταφορικά τα χρεώνεται ή εταιρία μας.

Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων

Επωνυμία Συνεργάτη *


Email *


ΑΦΜ *


Τηλέφωνο*
Περιγραφή Προϊόντων προς επιστροφή

Προϊόντα


Ποσότητα


Λόγος ΕπιστροφήςΟδηγίες Αποστολής:
Για την επιστροφή προϊόντων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των πεδίων.
Αποστολές δίχως την συνοδεία του μηχανογραφημένου RMA δεν γίνονται δεκτές και δεν παραλαμβάνονται.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων παρακαλούμε εκτυπώστε και αποστείλετε μαζί και την φόρμα επιστροφής που συμπληρώσατε.
Για τα Toner θα πρέπει να υπάρχει και συνοδευτική σελίδα εκτύπωσης που δείχνει το επίπεδο μελάνης, στην περίπτωση που η εκτύπωση είναι αδύνατη να συνοδεύεται απο δελτίο τεχνικού ελέγχου που θα διευκρινίζει το υπάρχον πρόβλημα.

Verification Code

Εναλλακτικά αποστείλετε με FAX στο (+30)2410 550 452 την έντυπη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.