Κατασκευαστής: MOTOSPEED
Κωδικός Προϊόντος: MS-GK82-BLACK
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Είσοδος για Προβολή τιμών

Ποσότητα

View compare list

2.4G / ενσύρματο μονόχρωμο μηχανικό πληκτρολόγιο
Υποστηρίξτε 6 είδη εφέ φωτισμού LED
Ενσύρματη τάση λειτουργίας USB: + 5V ± 5%, με μέγιστο ρεύμα: 100mA
Τάση λειτουργίας μπαταρίας λιθίου 2.4G τάσης 3.7V-1300MAH, με μέγιστο ρεύμα: 80MA
Στην ασύρματη λειτουργία, το φως είναι πλήρως αναμμένο. Ο χρόνος χρήσης είναι: 50 ώρες. όταν η λυχνία είναι σβηστή, ο χρόνος χρήσης είναι: 500 ώρες (χρήση διαστήματος)
Όταν ο διακόπτης λειτουργίας είναι ενεργοποιημένος, όταν είναι ενεργοποιημένος, το μπλε φως ανάβει και σβήνει, υποδεικνύοντας ότι η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη.
Σύζευξη λειτουργίας 2.4G: πατήστε ταυτόχρονα το ESC + για 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει ο κωδικός ζεύγους (η μπλε ενδεικτική λυχνία χαμηλής ισχύος είναι πάντα αναμμένη), 10 δευτερόλεπτα για εισαγωγή στον δέκτη, εάν ο κωδικός είναι επιτυχής, το μπλε φως θα σβήσει. Μετά από 10 δευτερόλεπτα, το πληκτρολόγιο βγαίνει από τη λειτουργία κωδικού και το LED σβήνει.
Λειτουργία 2.4G, όταν το πληκτρολόγιο δεν έχει κανένα πάτημα κουμπιού, 1-2 λεπτά, μπαίνετε αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, μπορείτε να το ξυπνήσετε με οποιοδήποτε κουμπί.
Ενσύρματη λειτουργία: Όταν το καλώδιο δεδομένων είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, αλλάζει αυτόματα στην κατάσταση ενσύρματης λειτουργίας.
Διαστάσεις: 350,16 mm (L) * 133,63 mm (W) * 36,92 mm (H)

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ
ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟ